RODDEL EN ACHTERKLAP

Er wordt door een paar figuren roddel en achterklap via social media verspreid. Deze figuren stellen zich voor als bestuurders van de Huurdersvereniging Amsterdam. Onterecht en A=sociaal De Huurdersvereniging Amsterdam was een vereniging van lid-organisaties , deze hebben de HA opgeheven juist omdat er onvrede was hoe sommige mensen met hun bestuurlijke verantwoordelijkheden om meende te moeten gaan.. Ergo de HA bestaat niet meer en deze figuren kunnen dan ook geen bestuurder zijn. Ik ben me bewust dat dit soort niet zal stoppen om mensen die zich echt hard maken voor de Amsterdamse huurders te belasteren. Momenteel ben ik in het buitenland, maar het onkruid kan erop rekenen dat ik hier uitgebreid op terugkom zodra ik weer in Nederland ben. en dan ook via de social media. Dan zal ik zeer zeker met de nodige stukken onderbouwd aantonen dat een ex bestuurster zich in een overbetaalde functie heeft gemanoeuvreerd ongeveer( 62000 euro) tegen de zin van de lid-organisaties.

Als deze figuren het idee hadden om ongepast met vuil te gooien  hebben zij zich vergist. De aanval op absoluut integere mensen is zeer ongepast.