DISCUSSIE PASSEND WONEN!

NIET WONEN!

KOMT ALLEN OP WOENSDAG 14 NOVEMBER 20.00 UUR POST OOST

WIJTTENBACHSTRAAT 36

Met drang en dwang verhuizen!

Huurdersvereniging Amsterdam Oost en buurtkrant Dwars door de buurt organiseren een discussieavond over Passend Wonen.

Plannen van corporaties en de regeringscoalitie sijpelen af en toe door in het nieuws. Dit zijn deels nog proefballonnen, maar de beleidsmakers gaan nijver door met het omvormen van de woningmarkt. We willen niet wachten tot gedane zaken geen keer meer kunnen nemen. Daarom organiseert Dwars door de buurt samen met de Huurdersvereniging Oost een discussieavond over Passend Wonen, de afbraak van het huurrecht en de nijpende woningmarkt.

Spekers PvdA SP huurdersorganisatie